PĂPUȘA – PARTENERA DE VIAȚĂ A MICUȚEI TALE

Jocul cu păpuși rămâne cea mai populară activitate pentru distracția fetițelor. Păpușile sunt primele prietene ale micuțelor, le ascultă primele vorbe și stau zi și noapte alături de ele.

Stiați că? Mai mult de 74% dintre fetițele cu vârsta cuprinsă între 4 și 5 ani se joacă cu păpuși?

Calitate. Design. Siguranță.

Păpușile BABY born sunt considerate cele mai realiste păpuși și asta datorită numeroaselor funcții pe care le au: pot plânge, se pot liniști cu ajutorul suzetei, pot dormi, pot mânca, își pot face nevoile și așa mai departe. Toate aceste acțiuni pot fi efectuate fără folosirea bateriilor.

Zapf Creation este principalul producător European de jucării și păpuși interactive și accesorii. Toate jucăriile Zapf Creation sunt testate la centre de testare autorizată și respectă toate normele de siguranță reglementate.

BABY ANNABELL

Baby Annabell®, este aproape ca un bebeluș adevărat!

Păpușa răspunde la atingeri, poate plânge cu lacrimi reale și își adoră suzeta! Baby Annabell® permite un joc de rol realist, imaginativ și încurajează dezvoltarea empatiei și a responsabilităților.

Baby BORN

Joaca cu BABY born® nu a fost niciodată mai distractivă!

Păpușa BABY born®, dispune de 9 funcții realiste care pot fi redate fără baterii și o lume imaginativă ce încurajează și promovează jocul de rol, într-un mod cât se poate de realist. Cu BABY born® imaginația nu are limite!

ACCESORII

Un accesoriu nou în fiecare zi!

În gama  de accesorii Zapf Creation veti gasi o selecție impresionantă de hăinuțe și accesorii de înalta calitate, în culori calde și cu un design fermecător.

DESCOPERĂ

Păpușă interactivă

Păpușă surioară interactivă

GAMA DE PRODUSE

Copyright 2017 © Aratoys