#stamacasa si ne distram cu Playmobil!

#stamacasa

#stamacasa este tot ce conteaza zilele acestea. Numai asa ne vom proteja pe noi si pe cei din jurul nostru. Intrebarea este…cum facem fata tuturor schimbarilor? Si cel mai important, cum ii facem pe cei mici sa inteleaga pe intelesul lor, ca in final, totul va fi bine?

Andreea: Hei, vremea este uimitoare! Hai sa mergem afara!
Vlad: Este grozav ca scoala s-a inchis!
Doamna Mihaila: Stai, asteapta! Imi pare rau, dar nu putem merge afara!
Domnul Mihaila: Aceasta nu este o vacanta. Stam acasa din cauza corana virusului.
Vlad: Oh nu! Corona, corona – numai despre asta vorbeste toata lumea!

Iti pare un scenariu cunoscut?

In toata aceasta perioada de criza datorata Coronavirusului, copiii stau zile in sir in case, nu mai merg la gradinita, scoli, iar locurile de joaca din aer liber fac parte parca, dintr-o cu totul alta lume. Din pacate nu este o vacanta. Insa, putem lua tot ce este mai bun din aceasta experienta.

Pana de curand, a te imparti intre viata profesionala si cea de familie, parea de multe ori o idee imposibila. Ore infinite petrecute la birou…iar apoi cautai o doza de energie pentru a o lua de la capat, acasa, pentru a indeplini cu brio indatorirea de parinte. Iata cum, dintr-o data, izolarea ne-a adus si ceva bun. Ne-am adus aminte ce este cu adavarat important pentru noi, am invatat sa ne bucuram altfel de lucruri, sa ne organizam. Sa facem imposibilul, posibil.

Ca si parinte, acesta este un bun prilej sa te aproprii mai mult de copilul tau. Sa fii mai implicat in viata sa si sa ii daruieste mai multe ore din timpul tau. Acum, in lipsa scolilor si gradinitelor, este responsabilitatea ta sa te asiguri ca acesta invata si se dezvolta in continuare. Stim, usor de zis…greu de facut.

Invatam cu PLAYMOBIL!

Un mare avantaj este faptul ca cel mic se simte in largul lui, este acasa, unde poate asimila mult mai usor informatiile dar poate fi si distras mult mai usor. Este o perioada favorabila unei altfel de educatii, mult mai interactive si mai aprofundata pe imaginatie si creativitate. Una dintre modalitati este jocul de rol cu ajutorul seturilor Playmobil. Prin intermediul figurinelor si a seturilor care imita realitatea, sau care le permite celor mici sa-si creeze propriul univers, acestia percep mult mai usor informatiile si pot parcurge orice situatie in ritmul lor.

Mai intai, cum ii explici celui mic ca este nevoit sa stea acasa pentru o perioada de timp care nu este cunoscuta exact dar care stim ca se poate prelungi oricand? In primul rand poti recrea orice scenariu de joc cu ajutorul seturile de figurine. Cum il atragi sa-si faca temele sau sa acorde o perioada de timp invatarii? Apelezi la Playmobil Set mobil Scoala 5941.


Un copil energic trebuie sa-si exercite activitatile dorite astfel incat sa-si consume energia si sa nu-si creeze o stare de agitatie. Chit ca in casa nu ai posbilitatea sa realizezi exercitii fizice, cu ajutorul imaginatiei cel mic creaza un nou scenariu de joc, prin care sa-si dezvolte imaginatia si gandirea. Cu Setul Playmobil Sala de sport 9454 acesta poate sa se joace ore in sir alaturi de colegii carora le duce dorul.

Alaturi de seturile Playmobil fiecare copil poate trece mai usor peste orice lectie din viata, astfel incat are posibilitatea sa-si contureze singur pasii si actiunile pe care le poate lua. Ca parinte nu trebuie decat sa intri in universul lui, sa-i descoperi scenariile de joc iar in acest mod poti actiona in ritmul copilului tau!

Haideti sa #stamacasa! In acest mod ne vom revedea cu cei dragi mult mai rapid! Sa-l ascultam pe ROBert cum ne explica aceste lucruri pe intelesul tuturor!


DESCOPERA PRODUSELE

Mai multe scenarii de joc

Leave a Reply