Prieteni cu animalele in universul Playmobil

Indiferent de varsta, animalele trezesc in noi cele mai frumoase sentimente. Ne sunt prietene, confidente si ne protejeaza. Ne sunt foarte dragi si le iubim atat de tare, incat de multe ori un animal de companie va deveni un partener pe viata.

Cei mai incantati de a avea un animal de companie raman insa copiii. Pur si simplu, le adora! Fie ca este vorba despre un caine, pisica sau hamster – bucuria de a se juca impreuna si de a avea grija de ele este de neinchipuit. Pentru parinti, sa adopti un animal implica destul de multe schimbari si responsablitati, pe care de multe ori ne este greu sa ni le asumam.

Putem alege insa, sa calatorim cu cei mici intr-o lume desprinsa din realitate. In Hotelul Animalutelor de la Playmobil copiii pot invata cum sa aiba grija de un animal de companie, cum se pot juca cu el si ce responsabilitati implica un nou membru in familie.

Hotelul Animalutelor de la PLAYMOBIL

Hotelul animalutelor de la PLAYMOBIL este un adevarat paradis pe care il poti descoperi impreuna cu copiii tai!

Cainii sunt printre animalele de companiei preferate de copiii mari si mici. In hotelul animalutelor de la Playmobil, cu foaierul sau mare si bucatarie, multe rase diferite de caini primesc cea mai buna ingrijire. De la micutul Chihuahua pana la credinciosul Golden Retriever si pana la Marele Danez. Datorita numeroaselor optiuni de joc si odihna, toti cainii sunt incantati de hotelul pentru animale de companie! In plus, au un spatiu generos in aer liber unde pot alerga ore in sir.

   

Playmobil nu a uitat nici de micile necuvantatoare. Animalutele au o multime de posibilitati de a se catara, ascunde sau a se juca. In plus, copiii au posibilitatea de a decora peretii si podeaua cu diverse modele de stickere, astfel incat sa creeze propria lor lume imaginativa.

   

   

Dar stai…pana si dresorul este aici! Cu grija si multa atentie, fiecare catelus primeste lectia de dresaj.

Micii fani ai animalelor de companie vor adora noile seturi, care garanteaza ore intregi de distractie in camerele copiilor.

Jocurile de rol alaturi de Playmobil promoveaza abilitatile sociale, motorii, cognitive si emotionale. O activitate distractiva si jucausa cu ajutorul careia cei mici pot invata lucruri noi. Iar pentru parinti? Le oferim garantia produselor educationale, de cea mai inalta calitate, cu ajutorul carora vor stimula dezvoltarea copiilor.

Cu Playmobil, fiecare scenariu de joc prinde viata!


DESCOPERA PRODUSELE

Mai multe scenarii de joc

Lasă un răspuns