Politica de confidentialitate:

ARA TOYS S.R.L. în calitate de autor, proprietar şi administrator al site-ului web www.aratoysro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web menţionat anterior.

Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunteţi de acord cu prezenta notă, va rugăm să părăsiţi acest website.

Ara Toys se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe site-ul www.aratoys.ro , privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Ara Toys poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Ara Toys nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.aratoys.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Banca Transilvania/Romcard, iar AraToys nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

E-Commerce de confidenţialitate

ARA TOYS S.R.L. este singurul proprietar al informaţiilor colectate pe acest site. Informaţiile dumneavoastră personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăţi, indiferent de motive, fără consimţământul dumneavoastră.

Consimţământul

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteţi de acord cu politică noastră de confidenţialitate.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@aratoys.ro