PAPUSA – PARTENERA DE VIATA A MICUTELOR

PAPUSA – PARTENERA DE VIATA A MICUTELOR

Papusa a ramas de-a lungul timpului pe lista de dorinte a multor copii. Astfel, jocul cu papusi ramane cea mai populara activitate pentru distractia fetitelor. Papusile sunt primele prietene ale micutelor, le asculta primele vorbe si stau zi si noapte alaturi de ele.

Chiar daca traim in epoca smartphone-urilor, tabletelor si consolelor, stiati ca mai mult de 74% dintre fetite se joaca inca cu papusi? Ce este si mai interesant este faptul ca, din ce in ce mai multi baieti sunt atrasi de jocul cu papusi. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure! Mai ales ca, jocul cu papusi stimuleaza dezvoltarea copiilor de ambele sexe.

Iata cum, o activitate ce poate multora li se pare demodata, devine un pion important in educatia copiilor. S-a dovedit deja ca jocul cu papusi stimuleaza imaginatia si sprijina dezvoltarea abilitatilor si valorilor sociale, cum ar fi responsabilitatea, comunicarea si empatia. Cu alte cuvinte, papusile nu sunt simple jucarii, ci contribuie serios la dezvoltarea si educatia copilului.

Papusi Zapf Creation

5 BENEFICII ALE JOCULUI CU PAPUSI

  1. Abilitatilor sociale

Jocul cu papusi solidifica abilitatile sociale care sunt dobandite de cei mici in primii ani de dezvoltare. Cand copiii se joaca cu papusile, acestia invata sa comunice intre ei cu amabilitate si cooperare. Ingrijind o papusa, ei invata cum sa aiba grija unul de celalalt.

  1. Responsabilitate

Invatand abilitati sociale importante de la o varsta frageda, copiii isi vor dezvolta si responsabilitatea. Invata cum sa aiba grija de o papusa jucandu-se cu ea. Invatarea acestei abilitati ii poate ajuta pe copii sa invete sa aiba grija de animalele lor de companie, sau fratii mai mari sau mai mici. Sa inteleaga mai usor cum sa aiba grija de acestia.

  1. Empatie și compasiune

O alta abilitate sociala importanta pe care copiii o invata cand se joaca cu papusile este cum sa proceseze emotii precum empatie si compasiune. La fel cum grija fata de papusile lor ii invata ce inseamna responsabilitatea, la fel jocul cu papusi ii invata sa empatizeze cu cei din jurul lor si sa devina niste persoane grijuli.

  1. Imaginatia

Jocul de rol ajuta la dezvoltarea imaginatiei unui copil in timp ce intalnesc scenarii creative diferite, imaginate cu papusile si alti copii. Imaginatia micutilor este astfel puternic stimulata, caci papusile lor pot fi expuse celor mai ciudate experiente de viata, celor mai incitante aventuri inspirate de povesti si desene animate.

  1. Limbaj

Jucandu-se cu papusi, precum si cu prietenii lor, copiii se confrunta cu situatii noi si unice pentru jocurile lor. Comunicarea intre ei ii poate ajuta sa isi consolideze vocabularul completandu-l cu un limbaj practic. Prin comunicarea cu ceilalti, fie ca este o papusa sau un prieten real, copiii obtin o perspectiva asupra rutinelor de acasa care pot fi diferite de ale lor. In acest fel, ei descopera lumea din jurul lor.

CATEGORII DE PRODUSE

BABY ANNABELL

Baby Annabell, este aproape ca un bebelus adevarat!
Papusa raspunde la atingeri, poate plange cu lacrimi reale si isi adora suzeta! Baby Annabell permite un joc de rol realist, imaginativ si incurajeaza dezvoltarea empatiei si a responsabilitatilor.

 

BABY BORN

Joaca cu BABY born nu a fost niciodata mai distractiva!
Papusa BABY born, dispune de 9 functii realiste care pot fi redate fara baterii si o lume imaginativa ce incurajeaza si promoveaza jocul de rol, intr-un mod cat se poate de realist. Cu BABY born imaginatia nu are limite!

ACCESORII

Un accesoriu nou in fiecare zi!
In gama de accesorii Zapf Creation veti gasi o selectie impresionanta de hainute si accesorii de inalta calitate, in culori calde si cu un design fermecator.

 

CALITATE. DESIGN. SIGURANTA.

Papusile BABY born de la Zapf Creation sunt considerate cele mai realiste papusi si asta datorita numeroaselor functii pe care le au: pot plange, se pot linisti cu ajutorul suzetei, pot dormi, pot manca, isi pot face nevoile si asa mai departe. Toate aceste actiuni pot fi efectuate fara folosirea bateriilor.
Zapf Creation este principalul producator European de jucarii si papusi interactive si accesorii. Toate jucariile Zapf Creation sunt testate la centre de testare autorizata si respecta toate normele de siguranta reglementate.

Cu Zapf Creation visele micutilor tai devin realitate!

Categorii produse

PAPUSI
PRIETENI INTERACTIVI
ACCESORII PAPUSI

Leave a Reply