Despre noi

Cine suntem noi?

“O companie tânăra şi ambiţioasă, mereu pregătită pentru noi provocări.

Pasionaţi de ceea ce facem, mândri de realizările noastre, zi de zi ne urmărim visul..acela de a le oferi clienţilor noştri încă un motiv pentru a zâmbi.” Echipa Ara Toys

Primii pasi in industria produselor destinate educatiei si distractiei copiilor i-am realizat acum mai bine de 10 ani.

Cu pasiune, daruire, ambitie, am reusit sa conturam, la inceput, o mica afacere de familie. Povestea noastra a luat nastere intr-un orasel din Germania, locul in care am copilarit. Am invatat si ne-am dezvoltat ca persoane cu aceleasi produse pe care astazi, cu mandrie, le evidentiem in portofoliul de produse al societatii pe care o reprezentam.

In prezent, prin calitatea produselor noastre atent selectionate, incurajam dezvoltarea abilitatilor intelectuale, creative, logice, emotionale si psihice ale copiilor. Privim jucariile ca exercitii pregatitoare pentru viata. Insa in acelasi timp consideram ca acestea raman jucarii, oferindu-le copiilor placere, distractie, bucuria si amuzamentul de a descoperi lucruri noi, in fiecare zi.

Suntem importator si distribuitor oficial in Romania al unui mix de branduri de jucarii, produse pentru exterior si cadouri cunoscute pe piata nationala.

Portofoliul mare de produse ofera companiei posibilitatea de a raspunde la cererile clientilor prin acoperirea tuturor categoriilor de public tinta in functie de varsta, sex, pret.

Fiecare produs din portofoliul este atent selectat, in functie de cerintele pietei si se caracterizeaza printr-o calitatea premium.  Produsele din portofoliu sunt realizate in Europa, conform normelor de siguranta reglementate.

   

De ce noi?

  • Peste 90% din portofoliul nostru de produse este realizat in Europa
  • Peste 1000 de produse din care poti alege, destinate educatiei si distractiei copiilor
  • Produse de inalta calitate recunoscute atat pe piata din Romania cat si international
  • De 10 ani de zile suntem profesionisti in distributie si dedicati clientilor nostrii