La Plimbare

Activitatile fizice ale copiilor sunt foarte importante, chiar esentiale in viata unui copil. Astfel, prin sport copilul este sanatos si se dezvolta mai rapid. Distractia va fi garantata pentru cei mici indiferent de activitatea aleasa. Fie ca este bicicleta, role, skateboard sau trotineta. Alege una dintre ele si ofera-i copilului tau o bucurie.

Little Tikes are un trecut semnificativ in randul consumatorilor, recunoscut de la o generatie la alta. Lider in productia de jucarii fabricate in SUA, un brand pe care toate mamele il cunosc si in care cred.

Little Tikes stimuleaza loialitatea fata de brand, prin durabilitate, siguranta si inventivitate Sunt foarte cunoscuti pentru casutele de joaca, vehiculele pentru plimbare, sport, leagane, cutii cu nisip, jocuri de rol, jucarii pentru infanti, dar si pentru prescolari, precum si pentru mobilier pentru copii. Scopul Little Tikes este de a crea si de a furniza produse foarte bine gandite si pline de imaginatie, catre consumatorii din intreaga lume.