noutati

Turnowsky


Cu sediul in Tel Aviv, Turnowsky este un producator cunoscut pentru produsele sale din hartie de lux, oferind modele unice și cadouri originale, inclusiv felicitari, carti postale, calendare si articole de papetarie. Produsele Turnowsky sunt concepute, proiectate si dezvoltate in atelierele proprii si vandute exclusiv prin distribuitori selectati din intreaga lume. Toate produsele sunt fabricate din hartie reciclabila sau durabilă si sunt 100% ecologice, certificate de Forest Stewardship Council.

Design, inovatie si calitate – sunt cuvintele care exprima cel mai bine filosofia din spatele brandului Turnowsky. Experienta acumulata din 1940 le permite sa inteleaga schimbarea continua a tendintelor si sa creeze cate doua colectii de exceptie in fiecare an.

Cele mai bine vandute produse din portofoliul Turnowsky sunt felicitarile. Acestea se diferentiaza prin:

  • Design atractiv si original;
  • Un puternic impact vizual (datorita particularitatilor inovative de print);
  • Rezistenta in timp;
  • Oferta foarte dinamica, cu noutati in fiecare sezon (peste 30% de produse noi in fiecare an);
  • Grup larg de public tinta si beneficiari;
  • Unul din cel mai cunoscut brand de felicitari la nivel mondial.
" frameborder="0" allowfullscreen>

Noutati Aratoys

Paranormal de distractiv: Playmobil va lansa o gama noua cu Ghostbusters

Popularul brand de jucării PLAYMOBIL și Sony Pictures au anunțat colaborarea pentru lansarea unei linii de jucării inspirate de cunoscutul brand Ghostbusters. Este prima colaborare cu o licență de film pentru producătorul...

Orasul Inghetat

În colaborare cu Sun Plaza am amenajat un loc de joaca în Orașul Înghețat unde așteptăm copii în fiecare zi, în perioada 13 mai - 12 iunie 2016, să se joace și să se distreze.

Castigatori Campanie “Descopera lumea Playmobil la ea acasa.”

Cadoul de Crăciun de la PLAYMOBIL: o familie norocoasă merge în excursie în parcul de distracție Playmobil din Germania.

O lume Playmobil

În luna Ianuarie 2016 am „inaugurat” primul concept de shop in shop Playmobil în România. Vă invităm să descoperiți lumea Playmobil în magazinul Diverta, din Complexul...
Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83