noutati

Playmobil


Playmobil aduce “o lume în miniatura” in care copiii petrec ore intregi creand sau reproducand povesti, aventuri si situatii din viata reală. Principiul de joc Playmobil stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului. Citeste mai mult despre principiul de joc Playmobil aici. 

Jucariile Playmobil sunt fabricate in Germania, din 1974 de catre Geobra Brandstätter Stiftung & Co.KG. Sistemul creativ al jucariilor este cunoscut la nivel internaţional, in prezent compania avand o distributie dezvoltată in peste 100 de tari, cu un personal format din peste 4.100 de angajati. Cifra de afaceri la nivel internaţional a Brandstätter Group a ajuns la 616 de milioane de euro în 2015.

Calitatea superioara certificata a jucariilor PLAYMOBIL este garantata prin utilizarea unitatilor de producție proprii, detinute la nivel european in Germania, Malta, Republica Ceha si Spania. 

Principiul unic de joc Playmobil a fost si este apreciat nu numai de copii si parinti, dar si de specialisti din domeniu. Dovadă sunt numeroasele premii primite de-a lungul timpului:

 

De ce este Playmobil unic? Citeste mai mult.

" frameborder="0" allowfullscreen>

Noutati Aratoys

Paranormal de distractiv: Playmobil va lansa o gama noua cu Ghostbusters

Popularul brand de jucării PLAYMOBIL și Sony Pictures au anunțat colaborarea pentru lansarea unei linii de jucării inspirate de cunoscutul brand Ghostbusters. Este prima colaborare cu o licență de film pentru producătorul...

Orasul Inghetat

În colaborare cu Sun Plaza am amenajat un loc de joaca în Orașul Înghețat unde așteptăm copii în fiecare zi, în perioada 13 mai - 12 iunie 2016, să se joace și să se distreze.

Castigatori Campanie “Descopera lumea Playmobil la ea acasa.”

Cadoul de Crăciun de la PLAYMOBIL: o familie norocoasă merge în excursie în parcul de distracție Playmobil din Germania.

O lume Playmobil

În luna Ianuarie 2016 am „inaugurat” primul concept de shop in shop Playmobil în România. Vă invităm să descoperiți lumea Playmobil în magazinul Diverta, din Complexul...
Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83