noutati

Me to You


Me to You, reprezentat de simpaticul ursulet gri cu nasul albastru Tatty Teddy este cel mai de succes brand al companiei Carte Blanche si promoveaza dragostea, prietenia si increderea.

In prezent Tatty Teddy apare intr-o gama larga de produse, printre care putem enumera felicitari, jucarii de plus, cadouri, imbracaminte, figurine si diferite accesorii. Peste 75 de milioane de ursuleti de plus s-au vandut din 2000 – adica 25 de ursuleti in fiecare minut. Me to You este de asemnea lider de piata pentru categoria de felicitari si cadouri.  

" frameborder="0" allowfullscreen>

Noutati Aratoys

Paranormal de distractiv: Playmobil va lansa o gama noua cu Ghostbusters

Popularul brand de jucării PLAYMOBIL și Sony Pictures au anunțat colaborarea pentru lansarea unei linii de jucării inspirate de cunoscutul brand Ghostbusters. Este prima colaborare cu o licență de film pentru producătorul...

Orasul Inghetat

În colaborare cu Sun Plaza am amenajat un loc de joaca în Orașul Înghețat unde așteptăm copii în fiecare zi, în perioada 13 mai - 12 iunie 2016, să se joace și să se distreze.

Castigatori Campanie “Descopera lumea Playmobil la ea acasa.”

Cadoul de Crăciun de la PLAYMOBIL: o familie norocoasă merge în excursie în parcul de distracție Playmobil din Germania.

O lume Playmobil

În luna Ianuarie 2016 am „inaugurat” primul concept de shop in shop Playmobil în România. Vă invităm să descoperiți lumea Playmobil în magazinul Diverta, din Complexul...
Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83