noutati

Clementoni


Clementoni este un producator de jucarii cu un portofoliul larg de produse, printre care regasim jucarii pentru bebelusi, cuburi de constructie, jocuri educationale si de creatie sau puzzle-uri. 

Compania are o experienta de peste 50 de ani in dezvoltarea si productia de jucarii. Fabrica principala este in orasul Recanati, Italia, unde se produce circa 60% din productia totala.     

Ca urmare a unei strategii precise, in acesti ani, compania a urmarit permanent sa proiecteze produse inovatoare, care au adus o gamă largă și diversificată de jucării educaționale pentru toate etapele de crestere a copiilor. Clementoni isi propune sa ajute copiii sa invete in timp ce se distreza, favorizand creșterea si dezvoltarea abilitatilor prin ceea ce le place cel mai mult: joc.

In portofoliul Ara Toys regasiti jucariile pentru bebelusi : Clementoni Baby si Clemmy

" frameborder="0" allowfullscreen>

Noutati Aratoys

Paranormal de distractiv: Playmobil va lansa o gama noua cu Ghostbusters

Popularul brand de jucării PLAYMOBIL și Sony Pictures au anunțat colaborarea pentru lansarea unei linii de jucării inspirate de cunoscutul brand Ghostbusters. Este prima colaborare cu o licență de film pentru producătorul...

Orasul Inghetat

În colaborare cu Sun Plaza am amenajat un loc de joaca în Orașul Înghețat unde așteptăm copii în fiecare zi, în perioada 13 mai - 12 iunie 2016, să se joace și să se distreze.

Castigatori Campanie “Descopera lumea Playmobil la ea acasa.”

Cadoul de Crăciun de la PLAYMOBIL: o familie norocoasă merge în excursie în parcul de distracție Playmobil din Germania.

O lume Playmobil

În luna Ianuarie 2016 am „inaugurat” primul concept de shop in shop Playmobil în România. Vă invităm să descoperiți lumea Playmobil în magazinul Diverta, din Complexul...
Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83