noutati

BABY born


Este cel mai popular brand din portofoliul Zapf Creation. Conceptul de joaca s-a dezvoltat in functie de dorintele fetitelor. Peste 20,5 milioane de papusi BABY born® au fost vandute la nivel mondial din 1991. Succesul acestui brand este confirmat prin faptul din 1997 este in topul celor mai vandute jucarii din Germania. Mai mult in 2013, a fost cea mai vanduta jucarie interactiva.

La baza colectie se afla papusa interactive BABY born® cu 8 functii vitale ce incurajeaza si favorizeaza jocul de rol mama-bebelusi intr-un mod deosebit de realist. BABY born® poate fi uneori un copil mic ce are nevoie de iubire si ingrijire, dar si un excelent partener de joaca si cel mai bun prieten al fetitelor, facut sa le urmeze oriunde. In acest scop, s-au conceput numeroase accesorii si lumi de joaca. 

Noutati Aratoys

Paranormal de distractiv: Playmobil va lansa o gama noua cu Ghostbusters

Popularul brand de jucării PLAYMOBIL și Sony Pictures au anunțat colaborarea pentru lansarea unei linii de jucării inspirate de cunoscutul brand Ghostbusters. Este prima colaborare cu o licență de film pentru producătorul...

Orasul Inghetat

În colaborare cu Sun Plaza am amenajat un loc de joaca în Orașul Înghețat unde așteptăm copii în fiecare zi, în perioada 13 mai - 12 iunie 2016, să se joace și să se distreze.

Castigatori Campanie “Descopera lumea Playmobil la ea acasa.”

Cadoul de Crăciun de la PLAYMOBIL: o familie norocoasă merge în excursie în parcul de distracție Playmobil din Germania.

O lume Playmobil

În luna Ianuarie 2016 am „inaugurat” primul concept de shop in shop Playmobil în România. Vă invităm să descoperiți lumea Playmobil în magazinul Diverta, din Complexul...
Strada Fainari Nr.3, Sector 2,
21221, Bucuresti, Romania
office@aratoys.ro
+4 072 365 40 30
+4 021 317 88 82
+4 021 317 88 83